Cégünk 1993. április 19-én alakult. Alapításának célja az volt, hogy a biztonságtechnika területén felmerülő egyre nagyobb igényeket kiszolgálja. Létrehoztunk egy vagyonvédelmi távfelügyeleti központot, hogy az általunk telepített riasztórendszerekhez teljes körű szolgáltatást tudjuk ügyfeleink számára biztosítani. Első megrendeléseink közé tartozott Ajka város önkormányzati intézményeinek elektronikus vagyonvédelmi rendszerrel való ellátása. Természetesen az igények közben változtak, ezért mára tevékenységünk kibővült. 1995-óta foglalkozunk élőerős őrzéssel, telepítünk kamerás figyelőrendszereket, elektronikus tűzjelző rendszereket, beléptető rendszereket, őrjárat ellenőrző rendszereket, kaputelefonokat, motoros kapukat. Távfelügyeleti központunk felügyel több ezer riasztó és tűzjelző rendszert, valamint több száz ipari, magán, és közterületi vagyonvédelmi kamerát.

Tevékenységi körök:

  • Biztonságtechnika
  • Távfelügyelet (vagyon-, és tűzvédelmi rendszerek és kamera rendszerek)
  • Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítése
  • Tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése
  • Távközlés technikai rendszerek tervezése telepítése
  • Telefonalközpontok telepítése
  • Informatikai hálózatok tervezése kivitelezése (hardverek, szoftverek)
  • Kamerás figyelőrendszerek telepítése
  • Telephelyőrzés

Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása

Sokéves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva vállaljuk komplex vagyonvédelmi-, beépített tűzjelző, és videó megfigyelőrendszerek, beléptető-, munkaidő nyilvántartó rendszerek tervezésétől kezdve a telepítésen át az átadás utáni karbantartásig felmerülő összes tevékenységet. Az általunk telepített rendszerek rugalmasan igazodnak a megrendelő igényeihez. Csak bevizsgált berendezést telepítünk, az erre vonatkozó szabványok előírásai szerint.

Távfelügyelet

A szolgáltatás lakásokban, családi házakban, egyéb objektumban működő riasztó berendezések jelzéseinek riasztás jellegétől függően betörés, támadás, tűz, szabotázs, stb. jelzés- fogadását és ezekre történő intézkedésekkel kapcsolatos tevékenység.
A diszpécser központban lévő munkatársaink az adatok beérkezésének pillanatában intézkednek a tulajdonos vagy üzemeltető által meghatározott személyek kiértesítéséről („értesítéses szolgáltatás”), valamint az intézkedésre jogosult személy („kivonulásos élőerős szolgáltatás”) azonnali helyszínre irányításáról.
Közvetlen kapcsolatot tartunk a helyi rendőrségekkel, és tűzoltósággal, ami nagyban meggyorsítja az események lokalizálását, és felszámolását.
Statisztikák bizonyítják, hogy a távfelügyeletre bekapcsolt vagyonvédelmi rendszerek által felügyelt épületek, gépek, berendezések kevésbé válnak célpontjává betörőknek, mint azok az épületek, ahol egyáltalán nincs riasztó felszerelve, vagy a felszerelt berendezés csak helyi hangjelzést generál.

Élőerős őrzés-védelmi feladatok ellátása:

Tevékenységünk során az aktuális törvények betartásával végezzük feladatunkat. Szakképzett, gyakorlott vagyonőreink és technikai felszereltségünk garancia arra, hogy a legnehezebb, legbonyolultabb feladatot is képesek vagyunk a legmagasabb szinten megoldani.
A vagyonvédelmi feladatok ellátásánál különös gondot fordítunk az objektív és a szubjektív körülmények felmérésére, ezek ismeretében alakítjuk ki a védelmi stratégiát, s rendeljük hozzá a megvalósításához szükséges humánerőforrásokat, illetve technikai rendszereket.
Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatás minőségére. Alkalmazottaink megfelelő végzettséggel és felszereléssel rendelkeznek. Ügyelünk arra, hogy fizetésük és munkakörülményeik elfogadhatóak legyenek, így megkövetelhetjük az elvárásoknak megfelelő munkavégzést. Őreink munkáját technikai eszközök telepítésével segítjük (pl.: kamerás és riasztó rendszerek, őrjárat ellenőrző rendszerek). Az általunk nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatás színvonala a korszerű technikai berendezések igénybevétele és az őrzés helyi igényeknek megfelelő szervezése miatt viszonylag magas. Cégünk nagy előnye helyi vállalkozásként a rugalmasság, és a közvetlen kapcsolat a megbízóval, illetve a munkavállalókkal.